Βιογραφικό Σημείωμα

Καλέστε μας

Από το 1997 μέχρι το 2001 εργαζόμουν ως ηλεκτρολόγος σε εταιρία κατασκευής πινακών που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο. Η εταιρία δραστηριοποιούταν σε εγκαταστάσεις λατομείων και βιομηχανίας με αποτέλεσμα να αποκτήσω μεγάλη εμπειρία από υποσταθμούς, αυτοματισμούς και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Από το 2001 μέχρι το 2003 εργαζόμουν ως ηλεκτρολόγος σε διάφορες τεχνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνταν σε εγκαταστάσεις οικιών, γραφείων, καταστημάτων, κτλ. με αποτέλεσμα να αποκτήσω μεγάλη εμπειρία σε εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και δομημένης καλωδίωσης.

Από το 2003 μέχρι το 2004 εργαζόμουν ως συντηρητής ηλεκτρολόγος στο τμήμα package του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Όλα αυτά με ωθήσανε να δημιουργήσω την δικιά μου ατομική επιχειρίση ως ελεύθερος επαγγελματιάς μέχρι και σήμερα με αριθμό άδειας του Υπουργείου Βιομηχανίας ΝΑ 408.

Tο 2017 ανοίξαμε το φυσικό μας κατάστημα στην Γλυφάδα και δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) BestElectricalShop.gr για αγορές ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Επικοινωνία

Εμπειρία

Με βάση την γνώση, την εμπειρία μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα, είναι αυτό που μας κάνει προσιτούς στους πελάτες μας και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα

Εργαλεία

Εμείς διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία για κάθε είδους εγκαταστάσεις και τα κατάλληλα όργανα για τις μετρήσεις τους. Ο εξοπλισμός ανανεώνεται συνεχώς ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Βοήθεια

Επειδή ένας ηλεκτρολόγος είναι πάντα απαραίτητος μην διστάσετε να μας καλέσετε όλο το 24ωρο για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας έχει προκύψει.

Προσφορές

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε προσπαθούμε πάντα να είναι οι καλύτερες σε προσιτές τιμές.

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας που προσφέρουμε:

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας που προσφέρουμε:

Εγκαταστάσεις

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
Βιομηχανικές εγκαταστάσεις
Οικιακές εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις επαγγελματικών χώρων
Ανακαινίσεις

Αυτοματισμοί

Κατασκευή πινάκων αυτοματισμού
Επισκευή πινάκων αυτοματισμού
Αυτονομίες για λεβητοστάσια
Αυτοματισμοί αντλιών
Έξυπνα σπίτια

Συντήρηση

Βλάβες ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
Βλάβες πινάκων
Επισκευή οικιακών συσκευών
Αλλαγή πινάκων
Βλάβες πινάκων

Ακολουθήστε μας στο Instagram